A TRUE ICON

Al jarenlang is de Rembrandt Tower een iconisch herkenningspunt van de stad. De toren siert de cover van menig tijdschrift, waarbij de aangrenzende gebouwen aan het Amstelplein een indrukwekkend decor vormen.

Amsterdam-city Landmark

Dit unieke gebouw is een ode aan het modernisme en vakmanschap. Het opvallende ontwerp en de hoogwaardige uitvoering en kwaliteit zijn duidelijk zichtbaar in de ruim bemeten lobbyruimtes. Oog voor detail en functionaliteit zien we overal in het gebouw terug, zowel aan de binnen- als buitenkant. Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan de architectonische schoonheid. Het gebied gonst van de bedrijvigheid, het is een van de Amsterdamse toplocaties voor kantoren. Tegelijkertijd zorgt de tijdloze elegantie van de Rembrandt Tower voor een sterk gevoel van verbondenheid met de historische binnenstad. De open, energieke sfeer van de locatie spreekt bezoekers uit binnen- en buitenland aan. Huurders spreken steeds weer uit hoe bevoorrecht ze zich voelen dat dit hun werkplek is.

Locatie

City Life

De voordelen van de nabijheid tot het centrum van Amsterdam spreken voor zich, maar ook de directe omgeving van de Rembrandt Tower biedt volop voorzieningen. Geniet van een zakelijke lunch aan de Amstel, trakteer klanten op een diner aan de waterkant bij George Marina, of geniet van een drankje na het werk in Weesper. Alles is mogelijk, en allemaal op loopafstand.

Locatie

Easy Access

De Rembrandt Tower is gebouwd op een bijzondere locatie, dichtbij het centrum en binnen de ring. De toren is dan ook uitstekend bereikbaar. Binnen 2 minuten zit u op de A10 en treinstation Amstel bevindt zich om de hoek. De luchthaven Schiphol ligt op minder dan 15 minuten rijden.

Faciliteiten

The Lobby

Het hartelijke welkom aan de ontvangstbalie is een goed begin van elk bezoek.

Faciliteiten

Bar Luce

Bar Luce geeft nieuwe energie met een espresso en wat lekkers erbij.

Faciliteiten

Cafe Nero

Café Nero serveert verse soepen, salades en diverse sandwiches.

Faciliteiten

Meeting Suites

Luxe meeting suites bieden de perfecte ruimte voor vergaderingen, zakelijke evenementen en boardroom meetings.

Meeting

Meeting Suites

Luxe meeting suites bieden de perfecte ruimte voor vergaderingen, zakelijke evenementen en boardroom meetings.

Leasing details

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

DvM b.v.
+31 (0)20 692 24 44
beheer@dvm-bv.nl